Nieuws

Ook scoutinggroep BTH actief tijdens BMS

Ook Scouting groep Bas ’t Hart uit Brielle (afgekort als BTH) is zaterdag aanstaande actief tijdens
het Brielse Meer Spektakel. Zie nummer 19 op bijgaande plattegrond.

Deze actieve scoutinggroep korten hun naam ook wel af als BHT, wat volgens henzelf ook staat
voor de Beste, Tofste en Heftigste groep zijn uit deze regio! Dat vraagt om een bezoekje tijdens
ons event, nietwaar?! Elke zaterdag zijn zo'n 8 groepen uit Brielle, Hellevoetsluis, Rozenburg en Oostvoorne actief op en rond het meer, waarbij deze scoutinggroep dus als enige uit Brielle komt.

Scoutinggroep Bas ’t Hart wordt gedragen door een grote en hechte groep vrijwilligers, die het plezier wat zij vroeger hebben gehad, ook graag aan de nieuwe ‘generatie’ wil overdragen. Ze zijn een groep die competitief is ingesteld, maar daarbij verliezen ze de teamspirit en vriendschap niet uit het oog. Daarnaast dragen ze ook graag ons steentje bij voor de samenleving.

Al vanaf 6 jaar ben je van harte welkom bij de Welpen en speel je heel veel leuke spelletjes, zowel buiten als binnen. Als je 10 jaar bent/wordt ga je naar de Orca's om de eerste vaartechnieken te leren, zodat je klaar bent voor de Zeeverkenners, als je 12 jaar bent. Daar leer je zelfstandig zeilen, roeien, boten onderhouden, leiding geven, vrienden maken etc. Als je 16 bent geworden, ga je naar de Wildevaart en heb je de leeftijd van 18 bereikt, dan wordt je opgenomen in de
Loodsenstam. Voor de trouwe oude leden die scouting leuk blijven vinden hebben ze de 23+ stam.

Kijk voor meer info op http://www.basthart.nl/

 
 

Mede gesponsord door  en 
 
Brielse Meer Spektakel