De SOBM organiseerde op 25 juni 2016 het 2e Brielse Meer Spektakel, een waar spektakel op en rond het Brielse Meer. Vrijdagavond 24 juni was de aftrap met een spectaculaire, verlichte vlootschouw met vuurwerk. Op zaterdag bieden alle deelnemers een dagvullend programma van 10.00 tot 18.00 uur op de eigen locatie en konden bezoekers o.a. genieten van het reuzenrad bij deelnemer Camping De Krabbeplaat.

Met het Brielse Meer Spektakel wilden alle deelnemers dit prachtige gebied (blijvend) op de kaart zetten als recreatie / watersport / wandel / fiets-gelegenheid en zo meer geïnteresseerden uit de hele regio trekken. Klik hier voor de doelstellingen.

Er was een programma met voor ieder wat wils. Klik hier voor de verlichte vlootschouw en het vuurwerk.
De activiteiten op specifieke tijden. De activiteiten totaaloverzicht. 

Het evenement had een dagvullend, zeer gevarieerd programma op en rondom het Brielse Meer. Denk hierbij aan demonstraties door o.a. de reddingsmaatschappij, roeiwedstrijden, golf & zeil-clinics, duikdemonstraties, mogelijkheid tot waterfietsen, het huren van sloepen en kano’s, het meevaren op diverse schepen enz. Klik hier voor de deelnemende partijen.

      

Klik hier voor de te bestellen LED-caps - Klik hier voor de fiets- en wandelroutes
  
 

Mede gesponsord door  en 
 
Brielse Meer Spektakel